nl | en

Kunstenlandschap 8 t/m 10 juni 2019

 

Kunstenlandschap 2019– Wij nodigen u van harte uit voor de 2019 editie van ‘KunstenLandschap’.
Laat u verrassen door hedendaagse kunst, gedichten en voorstellingen, die u wandelend of fietsend in het landschap van Lonneker en het Roombeek tegenkomt. Diverse professionele kunstenaars tonen op bijzondere binnen -en buitenlocaties hun werk.

Mijn installatie “Air”,”The decision to flee came suddenly” en “But we try” staan in een oude schuur in Lonneker. Deze schuur was onderdeel van een ommuurde kwekerij bij een oud landhuis het Amelink. Hier naast is een oud ‘droog’ closet waar een kunstenaarsboek ligt

Meyke de Leeuw voelt een sterke betrokkenheid met de natuur de mensheid, de verscheidenheid en hun verschillende situaties. Enkele werken gaan over haar emigratie naar België. Deze emigratie naar zo dichtbij, over slechts één grens, dezelfde taal en verschillende culturen, is nu al een tienjarige, ingrijpende en verrijkende ervaring. Hoe is dat dan als je MOET emigreren, vluchtend voor angst en geweld, de leegte van het verlaten? Voor ieder individu komend vanuit een verschillende situatie en aankomend in een andere situatie.

De tentoonstelling loopt van 8 t/m 10 juni 2019 tussen 11u en 17u.

We hopen u met velen te mogen verwelkomen!

Amelink

Voortsweg 500

7524 Enschede, NL

https://www.kunstenlandschap.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *