Fijn dat je je hebt opgegeven voor Amstelveen En Plein Air 2024, hierbij de bevestiging van deelname.
Het wordt een mooi evenement op 18,19 en 20 mei in Amstelveen.

Circa 80 kunstenaars maken op deze kunstzinnige dag op drie verschillende hotspots in Amstelveen live kunstwerken in de openbare ruimte.

We vinden het leuk dat je hieraan mee wil doen en samen gaan we er een fantastisch evenement van maken! De maximale afmetingen van het op 18 mei gemaakte kunstwerk dat op 19 en 20 mei in het Cobra Museum kan komen te hangen zijn:
2D – 50 x 60 cm.
3D – 50 x 50 x 200 cm (lxbxh).

AmstellandKunst organiseert in samenwerking met het Cobra Museum voor Moderne Kunst een feestelijk en Museum JAN  evenement in de buitenlucht en een speciale eendaagse tentoonstelling in het Cobra museum.

Zaterdag 18 mei
Op deze dag tussen 9.00-17.00 uur kiezen de kunstenaars een plek in de buitenlucht binnen een aangegeven gebied en gaan zij aan de slag om binnen één dag hun unieke kunstwerk te creëren. Bij sommige van deze kunstenaars is het ook mogelijk om een kunstwerk te kopen. Mocht het weer tegenzitten, dan zijn er voorzieningen getroffen om overdekt te kunnen werken (bij Platform C en in Stadshart Amstelveen). 

Zondag 19 en maandag 20 mei (pinksterweekend)
Op deze dagen worden de gemaakte werken geëxposeerd in de voordracht- zaal van het Cobra Museum. Deze verkoop-expositie is GRATIS te bezoeken en er is gelegenheid om werk van de kunstenaars te kopen. Het Cobra Museum is geopend van 10 tot 17 uur op het Sandbergplein 1, Amstelveen.